Na úvodní stránku





Jarní turnaj mládeže stolního tenisu

TAMeK

2017-04-18

Pozvánky

Přečteno: 1491

Komentářů: 0


Zveme vás na pátý turnaj ze série turnajů mládeže stolního tenisu okresní a rekreační úrovně Velké ceny Centra stolního tenisu Ďáblice.


V sobotu 22. 4. 2017 jste zváni do Centra stolního tenisu Ďáblice, Kokořínsklá 204/28, Praha 8 na turnaj stolního tenisu mládeže okresní a rekreační úrovně. Turnaj pořádá TTC Praha a jde o turnaj ze série Velké ceny CST Ďáblice.

 

Turnaj je pořádán ve všech věkových kategoriích mládeže - od 9 hodin (prezence do 8.45) jsou kategorie nejmladšího žactva, staršího žactva a dorostu a od 14 hodin je kategorie mladšího žactva.

 

Dvouhry se hrají o medaile, věcné ceny a diplomy, čtyřhry o diplomy. Dvouhry se hrají dvoustupoňovým systémem, přičemž v 2. stupni se hroní "pavouk" dohrává do konečného pořadí (při menším počtu se dohrácvá do konrčného pořadí i spodní "pavouk".

 

Celá série obsahuje šest turnajů, z čehož se započítává pět nejlepších výsledků. Po dohrání série bude následovat finálový turnaj TOP 16 (v každé věkové kategorii), na nějž bud epozváno 16 nejlepších po základní sérii + případní náhradníci. Finálový turnaj s ehraje pouze v dvouhrách. Po jeho skončení budou předeány ceny za celou sérii - za dvouhry poháry, věcné ceny a diplomy, za čtyřhru medaile, věcné ceny a diplomy.

 

Závěrečným šestým turnaje základní části bude 13. 5. Májový turnaj. Finálový turnaj TOP 16 je naplánován na 3. 6. 2017.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024