Na úvodní stránku





Tip na výlet: Děti si v Plzni zahrají loutkové divadlo a vybijí se na Sportmanii. Až do října mohou návštěvníci využít zvýhodněnou Rodinnou kartu do top plzeňských atrakcí

TAMeK

2018-08-02

Pozvánky

Přečteno: 1316

Komentářů: 0


Festival Živá ulice, který ovládne západočeskou metropoli Plzeň od 10. do 19. srpna, láká také letos na zábavný program pro děti.


V Proluce, netradičním hřišti pod širým nebem, si mohou denněod 15 do 19 hodin samy zahrát oblíbenou pohádku na originálních loutkových divadélkách. Ve sportovním stylu pak děti rodiči prožijí návštěvu Plzně od 18. do 26. srpna, kdy město již potřetí pořádá festival plný sportu Sportmanie. Ve velké sportoviště se promění park za obchodním centrem Plaza a sportovat se zde bude ve všední dny od 13 do 19 hodin a o víkendech od 10 do 19 hodin.

Po celé léto, až do konce října, nabízí město Plzeň rodinám s dětmi také unikátní Rodinnou kartu Visit Plzeň Card, která jim umožní návštěvu čtyř TOP turistických atrakcí během 48 hodin za zvýhodněnou cenu 1299 Kč. Dva dny v Plzni jsou totiž akorát na to, aby si všichni dostatečně užili návštěvu všech zapojených míst – zoologické zahrady, DinoParku, Techmania Science Centra i Muzea loutek. Pokud všechna zmiňovaná místa navštívíte, ušetříte díky Rodinné kartě téměř čtvrtinu, než kdybyste si kupovali jednotlivé vstupenky (rodinné vstupné do všech čtyř objektů stojí 1620 Kč).


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024