Na úvodní stránku





Cvičte jógu online zdarma

TAMeK

2020-04-02

Sport

Přečteno: 895

Komentářů: 0


Server Moje Jóga byl v době karantény zpřístupněn.


Dostatek pohybu je v teď pro naši psychiku důležitější víc než kdy dřív. To si uvědomují tvůrci webového serveru Moje Jóga, kteří v době karantény zpřístupnili webový server s lekcemi jógy online zdarma. Stačí jen notebook, tablet nebo chytrý telefon, na kterém se můžete připojit na www.moje-joga.cz a kód KEEP PRACTICING 2, který vložíte v sekci PŘEDPLATNÉ do kolonky 14 dní PROMO.

Pokud můžeme nějakým způsobem lidem v této situaci pomoci, uděláme to. Již čtrnáct dní je server zdarma a za minulé 2 týdny u nás cvičilo kolem 5000 lidí. Máme z toho velikou radost, „ říká zakladatelka serveru Markéta Faustová.

Pro nadšené jogíny i pro ty, kteří se s tímto stylem cvičení teprve seznamují, je na serveru Moje Jóga připravena řada videí. Nechybí sestava proti bolestem zad, jóga pro těhotné nebo dětská jóga. Prostřednictvím šikovných filtrů si vyberete, na jakou lekci máte chuť.

Přední čeští jógoví lektoři pro vás připravili videa různé délky a intenzity, pro začátečníky i pokročilé, pro milovníky pomalejších jógových směrů i dynamičtějších sekvencí, od krátkého protažení po plné hodinové lekce.

Věnujte cvičení jógy třeba jen patnáct minut po ránu a budete mít mnohem více energie. Výzvy dnešních dnů překonáte s větší lehkostí.,“ říká Markéta Faustová.

Moje Jóga s heslem Dream big, fly high, land happy a v přátelském designu je nyní zdarma. Pokud by však někdo chtěl jejím tvůrcům poděkovat, je možné zaslat dobrovolný příspěvek na toto číslo účtu 261994672/0300.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024