Na úvodní stránku





AMI, AMICOM, AMITEC - countdown pro veletržní trio v Lipsku už běží

Miloslav Fuček

2012-04-12

Různé

Přečteno: 1929

Komentářů: 0


Lipské veletrhy hlásí další nárůst vystavovatelů.


Již za pár týdnů začínají v Lipsku automobilové veletrhy AMI, AMICOM a AMITEC s rozsáhlým přehledem branže. První předběžná bilance ukazuje: všechny tři veletrhy přivítají nové vystavovatele. Na veletrhu AMI od 2. do 10. června představí své vozy celkem o 12 automobilových značek více než v roce 2010. Tento výrazný nárůst a mnoho avizovaných modelových premiér potvrzují vedoucí roli veletrhu AMI jako jediného mezinárodního veletrhu osobních vozů roku v Německu. Současně se od 2. do 6. června 2012 konají veletrhy AMITEC, odborný veletrh náhradních dílů, vybavení dílen a služeb a AMICOM, přední evropský veletrh mobilní zábavy, komunikace a navigace. Již nyní si mohou návštěvníci zakoupit výhodné vstupenky na tuto jedinečnou trojici veletrhů.

Martin Buhl-Wagner, mluvčí vedení společnosti Leipziger Messe, se raduje: „Trojice veletrhů AMI, AMITEC a AMICOM slibuje vystavovatelům i návštěvníkům opět rozmanité synergické efekty. S jedinou vstupenkou mohou návštěvníci vidět nejnovější auta, informovat se o inovacích v automobilové elektronice a zažít rozmanitý rámcový program se zkušebními jízdami, zvláštními přehlídkami a dalšími akcemi. Odborné publikum pak očekávají na veletrhu AMITEC navíc produkty a služby pro oblasti péče, údržba, servis a opravy osobních a užitkových vozů.“

Volker Lange, prezident Svazu mezinárodních výrobců motorových vozidel (VDIK), garanta veletrhu AMI: „Rok 2012 bude pro automobilový průmysl dobrým rokem. Předpokládáme až 3,2 milionu nových registrací. Velmi mě těší, že se tento pozitivní vývoj na trhu odrazí i ve velkém zájmu vystavovatelů na veletrzích AMI Auto Mobil International, AMICOM a AMITEC. Rok 2012 je rokem premiér. V Lipsku uvidíte celou řadu světových, evropských a německých premiér.“

Pozitivní dosavadní bilance ukazuje, že dvouletý rytmus veletrhu AMI Auto Mobil International a zařazení červnového termínu do mezinárodního veletržního kalendáře přijal průmysl pozitivně.

Od 2. do 10. června 2012 se koná AMI Auto Mobil International jako jediný mezinárodní automobilový veletrh roku v Německu. Na lipském výstavišti očekává návštěvníky mimo jiné celá řada světových, evropských a německých premiér renomovaných výrobců automobilů, inovací na témata alternativní pohony a moderní koncepce mobility spolu s rozsáhlou nabídkou zkušebních jízd v silničním provozu. Ve spojení s veletrhy AMITEC (odborný veletrh náhradních dílů, vybavení dílen a služeb) a AMICOM (veletrh mobilní zábavy, komunikace a navigace), které se konají paralelně od 2. do 6. června 2012, pokrývá tato v celé Evropě jedinečná trojice veletrhů různé oblasti automobilového průmyslu a vytváří tak pro vystavovatele a návštěvníky rozmanité synergické efekty.

zdroj: PR

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024