Na úvodní stránku





Takko Fashion slaví otevření své 100. prodejny v České republice

Miloslav Fuček

2012-05-31

Zajímavosti

Přečteno: 2013

Komentářů: 0


Maloobchodní řetězec s oblečením nachází potenciál pro svoji expanzi.


Před pár dny byl v Takko Fashion den oslav, protože tento německý maloobchodní řetězec s oblečením otevřel svoji 100. prodejnu v České republice. Od nynějška se mohou zákazníci v Hradci Králové, v obchodním centru Futurum, těšit na žhavé trendy značky Takko Fashion. V novém obchodním roce, který začal 1. května, plánuje maloobchodní řetězec otevřít 10 nových prodejen.

Takko Fashion působí v České republice od roku 2003. První obchod této značky byl otevřen v pražském Europarku ve Štěrboholích 9.10.2003. “Pro Takko Fashion je český trh velice zajímavý, jelikož je zde veliká poptávka po módě a zároveň lidé vice zohledňují cenu oblečení,” říká Stephan Swinka, CEO značky Takko Fashion. Dnes se podle tohoto německého maloobchodního řetězce řadí Česká republika k nejrychleji rostoucím trhům ve střední a východní Evropě.

Obchody značky Takko Fashion jsou většinou umístěny v obchodních centrech a obchodních domech ve městech s vice než 20.000 obyvateli. Společnost spatřuje potenciál zejména v malých a středně velikých městech.

O Takko Fashion

Takko Fashion s ústředím v Telgte, Vestfálsku, je jedním z největších německých maloobchodních řetězců. Ve více než 1700 prodejnách v Německu a dalších evropských státech nabízí Takko Fashion oblečení ve vysoké kvalitě za nízkou cenu pro celou rodinu. Díky své vertikální struktuře je Takko Fashion flexibilní a funguje efektivně ku prospěchu svých zákazníků.

zdroj: Takko Fashion

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024