Na úvodní stránku





ICOK obnovil webovou verzi Tiskové agentury mladých eKamarád

TAMeK

2012-07-18

Internet

Přečteno: 1953

Komentářů: 0


Tento týden obnovilo Informační centrum oddílů a klubů webovou verzi Tiskové agentury mladých eKamarád. Nahlédněme trochu do historie této tiskové agentury.


Ve své první verzi pracovala Tisková agentura mladých eKamarád bez webové podoby s tím, že pouze rozesílala své vlastní tiskové zprávy do různých médií. Svoji webovou verzi v podobě ezinu získala v říjnu roku 2001. Tato verze zde fungovala až do konce roku 2011, kdy byl z úsporných důvodů redukován webhosting Informačního centra oddílů a klubů, které neobdrželo dotace na činnost. Jeho rozpočet bylo nutno zredukovat o 80 až 90%. Při rychlém stěhování hlavních internetových projektů ICOKu, zůstala Tisková agentura mladých eKamarád mezi těmi, které zanikly a přestěhovány nebyly.

 

Tisková agentura mladých eKamarád běžela na upraveném redakčním systému Orange Juice 1.Ten měl velmi propracované rozesílání tiskových zpráv médiím, s možností poměrně detailního třídění podle regionů i podle témat.

 

Od ledna 2012 fungovala Tisková agentura mladých eKamarád pouze sběrem informací, které byly využívány pouze pro potřeby Agentury ICOK a využívaly je tedy zejména Magazín eKamarád, Prima magazín a částečně i magazín Nekvalitně.

 

Nyní se TAMeK vrací k internetové podobě formou ezinu, která opět nabízí tiskové zprávy veřejnosti. TAMeK je nasazena na nový redakční systém a úplně novou databázi, takže začínáme od nuly. Rozesílání tiskových zpráv na emaily možné je, ale není třízené podle témat a regionů, jako bylo dříve. Máte-li o ně zájem, můžete se přihlásit k odběru novinek a informace o nových tiskových zprávách vám budou chodit na email.

 

Chcete-li u nás zveřejnit svoji tiskovou zprávu, zašlete ji na email tamek(zavináč)icok.cz. Protože však TAMeK je provozována dobrovolnicky, je potřeba zasílat tiskové zprávy s dostatečným předstihem, aby byly aktuální. Většinou je jsme schopni zařazovat jednou týdně.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024