Na úvodní stránku





Společnost Fujitsu dodává první servery PRIMERGY se systémem Windows Server 2012

TAMeK

2012-10-04

Zajímavosti

Přečteno: 1782

Komentářů: 0


Společnost Fujitsu začíná dodávat první servery PRIMERGY s nově vydaným operačním systémem Windows Server 2012. Tyto servery umožňují okamžitý přístup k výkonným a optimalizovaným infrastrukturám, které vyhoví nejrůznějším nárokům na IT.


Společnost Fujitsu je celosvětově prvním dodavatelem, který získal certifikaci pro systém Windows Server 2012, ještě před jeho oficiálním uvedením, a také jako první nabízí řešení typu Cluster-in-Box s již novým systémem.
 
• Kombinace serverů Fujitsu PRIMERGY a nového operačního systému Windows Server 2012 poskytuje okamžitý přístup k optimalizovaným infrastrukturám
• Propojení hardwaru a softwaru umožnilo vznik nových řešení, jako jsou například Fujitsu Cluster-in-Box, infrastruktura FlexFrame pro řešení SAP nebo řešení Fujitsu pro architekturu Microsoft Private Cloud Fast Track
• Řešení infrastruktury společnosti Fujitsu jsou snadno rozšiřitelná, integrují funkce správy systému a nabízejí tak vysokou úroveň flexibility a možnosti růstu
 
Ačkoliv příjmy z prodeje serverů jednotlivých dodavatelů v tomto roce celosvětově klesají, společnost Fujitsu v České republice naopak vykazuje v prodeji stoupající tendenci a posiluje pozice na tuzemském trhu. Zákazníci, kteří si zvolí servery Fujitsu PRIMERGY, nyní získají také okamžitý přístup k nejnovějším technologiím hardwaru a softwaru pro servery. Jedná se o plně otestované, předkonfigurované systémy v konfiguracích ověřených společností Microsoft, vyrobené s precizností produktů Fujitsu. Díky úzké spolupráci společností Fujitsu a Microsoft byla již při vývoji prověřena stabilita a spolehlivost nových serverů Fujitsu PRIMERGY v provedeních do racku, blade, tower a systémů diskových úložišť Fujitsu ETERNUS DX se systémem Windows Server 2012.
 
 „Společnost Fujitsu poskytuje zákazníkům se systémem Windows Server exkluzivní přístup k technologii nové generace, která je plně optimalizovaná pro servery Fujitsu PRIMERGY. Fujitsu je prvním dodavatelem, který získal pro servery certifikaci pro systém Microsoft Windows Server 2012. Představujeme tak již nyní ucelenou řadu řešení založenou na tomto novém operačním systému. Věřím, že tím potvrzujeme, že společnost Fujitsu patří mezi přední inovátory v oblasti poskytovatelů řešení infrastruktury,“ uvedl Lubomír Štefek, ředitel prodeje technologických řešení ve společnosti Fujitsu Technology Solutions Česká republika.
 
Systém Windows Server 2012 byl navržen společností Microsoft s ohledem na optimalizaci IT pomocí cloudu. Umožňuje zavádění nových infrastruktur a poskytuje jeho výhody. K tomu Lubomír Štefek dodává: „Systém Windows Server 2012 je založený na zkušenosti společnosti Microsoft s rozsáhlými datovými centry a infrastrukturou cloudu. Zákazníkům umožní optimalizovat IT pomocí cloudu. Společnost Fujitsu dodává systémy založené na prověřené architektuře Microsoft Private Cloud Fast Track, které jsou již přizpůsobené potřebám uživatelů. Zákazník tak s řešením Fujitsu získává při zavádění cloudu velkou obchodní výhodu.“
 
Optimalizovaná řešení Fujitsu pro systém Windows Server 2012
Společnost Fujitsu rovněž představuje optimalizované infrastruktury navržené pro systémy Microsoft, které správcům a vedoucím pracovníkům IT usnadní výběr řešení infrastruktury přesně podle jejich potřeb. Jednotlivé konfigurace byly předem testovány s ohledem na požadavky na systém a zahrnují hardware a operační systém Windows Server 2012. Vše je již předem nakonfigurované z výroby, což pomáhá minimalizovat nároky na implementaci při zavádění systému.
 
Fujitsu jako jediný dodavatel okamžitě poskytuje snadno škálovatelné řešení s vynikající ochranou investic založené na systému Windows Server 2012 v jednom balení. Jedná se o řešení Cluster-in-a-Box na serverech Fujitsu PRIMERGY. Toto flexibilní modulární řešení je přizpůsobeno potřebám středně velkých organizací s vysokými požadavky na IT. Díky své dostupnosti chrání nejdůležitější firemní data a služby, vše za příznivou cenu.
 
Další osvědčená infrastruktura FlexFrame pro řešení SAP přináší až 60% úsporu celkových nákladů na vlastnictví infrastruktury s řešením SAP. Tato technologie byla rovněž upgradována pro systém Windows Server 2012. Infrastruktura představuje ideální základ pro prostředí cloud computingu.
 
Řešení Fujitsu pro architekturu Microsoft Private Cloud Fast Track, která umožňují rychlou implementaci prostředí privátních cloudů, byla již také aktualizována pro systémy Windows Server 2012. Řešení Private Cloud Fast Track poskytují organizacím vše, co je nutné k vytvoření privátního cloudu, tj. servery, úložiště, síťová zařízení a software pro správu.
 
Nová řešení Fujitsu Cluster-in-a-Box, infrastruktura FlexFrame pro SAP a řešení pro architekturu Microsoft Private Cloud Fast Track budou nabízena přímo společností Fujitsu a prostřednictvím jejich partnerů.
 

zdroj: PR

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024