Na úvodní stránku





United Energy Trading mění jméno na EP ENERGY TRADING

Redakční poštou

2012-11-16

Zajímavosti

Přečteno: 2057

Komentářů: 0


Efektivnější integrace prodejní divize pod silnou značku a růst na retailovém energetickém trhu. Především to skupina EP ENERGY očekává od změny korporátní identity své dceřiné společnosti United Energy Trading, která od začátku října na trhu působí pod názvem EP ENERGY TRADING.


Změna jména souvisí zejména s novými obchodními cíli – EP ENERGY TRADING, která patří mezi přední dodavatele elektřiny a zemního plynu firemním zákazníkům, se totiž intenzivně zaměří na segment domácností. Konkurovat při tom chce největším hráčům na trhu.

„Výhodou EP Energy Trading je přístup k vlastním zdrojům. Skupina EP Energy je druhým největším výrobcem elektřiny v Česku, přičemž koncovým zákazníkům v současnosti dodáme zhruba třetinu z celkové produkce. To je potenciál, který nás výrazně odlišuje od tzv. alternativních i některých tradičních dodavatelů a umožní nám o zákazníky bojovat s předními hráči na trhu,“ říká František Čupr, generální ředitel EP ENERGY TRADING a člen vedení skupiny EP ENERGY.   
Podle průzkumu, který si firma nechala zpracovat společností Focus, lze úspěšně cílit až na polovinu současných odběratelů.
 
21 procent zákazníků je na změnu dodavatele připraveno a uvažuje o ní, 29 procent zákazníků pak vykazuje u svých stávajících dodavatelů pouze limitovanou věrnost.
Zákazníky bude EP ENERGY TRADING přesvědčovat hlavně výhodnějšími podmínkami – v segmentu nízkého napětí patří firma mezi cenově nejvýhodnější dodavatele na českém trhu.
 
zdroj: PR

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024