Na úvodní stránku





Chcete hrát stolní tenis a nemáte s kým

TAMeK

2013-01-29

Pozvánky

Přečteno: 1846

Komentářů: 0


Rekreační oddíl TTC Praha provádí průběžně nábor nových členů. Ten je nejvíce aktuální právě nyní, kdy se otevírá další skupina dlouhodobé rekreační soutěže.


Rekreační oddíl v TTC Praha funguje už dvacet let. Náplní jeho činnosti je dlouhodobá rekrečaní soutěž jednotlivců a jednorázové turnaje dvouher a čtyřher. Oddíl hraje v herně stolního tenisu Centrum zábavy, Sokolovská 96a, Praha 8 (cca 200 m od stanice metra Křižíkova).

 

Rekreační oddíl hraje v pondělí mezi 17. až 21. hodinou. Hraje se na sedmi stolech tak, že na jednoho členy vychází průměrně 80 minut hry, takže každý chvíli hraje, chvíli odpočívá a pak zase chvíli hraje, podle toho kolik je přítomno hráčů a jak jsou obsazené stoly.

 

Dlouhodobá soutěž probíhá v čase mezi 18. až 20. hodinou, jednorázové turnaje začínají od 18 hodin, aby je stihli i ti, kdo mají delší pracovní dobu.

 

Dlouhodobá soutěž jednotlivců je rozdělena do dvou výkonnostních skupin a v průběhu ledna a začátku února budeme zakládat třetí výkonnostní skupinu. Kdo se přihlásí včas, bude do ní zařazen. Kdo přijde pozdě, bude hrát pouze příležitostně a na jednorázových turnajích a do dlouhodé soutěže bude zařazen až v září 2013. Proto je právě nyní pro vstup do oddílu ideální čas. Zejména, hrajete-li lépe, máte šanci projít nejslabší skupinou v rychlejším čase (za půl roku místo za rok).

 

Informace získáte buď v recepci Centra zábavy osobně nebo od prezidentsa klubu na mobilu 603 451 965. Oddíl je vhodný jak pro jednotlivce, tak pro rodinné páry (rodič a jedno nebo více dětí či prarodič s vnukem apod.). V oddílu jsou hráči různého věku, muži i ženy.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024