Na úvodní stránku





Mobilní operátoři ztrácejí soudnost

TAMeK

2013-02-26

Názory - komentáře

Přečteno: 2088

Komentářů: 0


Jak známo, ceny mobilních operátorů u nás jsou oproti zahraničí výrazně předražené. A opertátorům se s cenami dolů nechce.


Začnu zajímavým případem, který dokumentuje, že někteří operátoři nemají vůbec soudnost. Pokud si dobyjete TWIST kartu, přijde vám nabídka, abyste poslali SMS aktivovali si zvýhodněné volání za 2,50 Kč/min. Když to uděláte, dojde vám potvrzení aktivace této služby s tím, že platí sedm dní. Při tom např. BLESK mobil nabízí cenu 2,50 Kč jako standardní trvale, ne pouhých sedm dní. Operátotu tedy zjevně nejde, vám poskytnout nějaký bonus navíc, ale pouze tahat z vás peníze a to každý týden 200,-- Kč.

 

Další zajímavé zjištění je, když mě od T mobilu chtěla přetahovat Telefonica O2, měli zájem pouze do chvíle, než zjistili, že měsíčně neprotelefonuju víc jak 500,-- Kč. Po tomto zjištění mi jejich agent řekl, že mi bohužel nemá co nabídnout.

 

Dalším zháporem je, že prodejci těchto služeb nestoudně otravují pořád dokola a člověka pouze okrádají o čas, protože ví, že při jeho objemu telefonních hovorů mu stejně nic nového nenabídnou. Ale to bezohledné prodejce nezajímá, jim jde pouze a jenom o peníze a jestli tím někoho obtěžují, je jim úplně jedno.

 

Naštěstí už existuje i viruální operátor, přes kterého se dá volat za 1,90 Kč. Takže po provolání svého měsíčního paušálu, volám nyní přes něj.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024