Na úvodní stránku





Martin Dejdar (na)fotil kalendář

TAMeK

2013-03-13

Kultura

Přečteno: 1731

Komentářů: 0


Ještě nedávno platilo, že pod taktovkou slavných fotografů, vznikaly kalendáře se svůdnými modelkami. Po dnešku to však již není pravidlem. Herec a moderátor Martin Dejdar se vrhl na focení, z něhož vyšel i jeho první kalendář.


„Už dlouho jsem uvažoval o kalendáři HC Olympu, ale nebylo možné sjednotit termín, abychom měli všichni čas,“ přiznal herec. Přesto si řek, že si svůj sen o kalendáři vyplní a posbíral vlastní snímky, které pořídil v zákulisí hokejových zápasů. „Každý rok jezdíme s HC Olympem na exhibiční zápasy po republice a občas si něco nafotím na iPhon. Za ty roky jsem nasbíral tolik materiálu, že by to dalo na výstavu a několik knih. Na& scaron;el jsem pár pěkných kousků a z recese z toho udělal kalendář,“ pochlubil se Dejdar. A kdo se v kalendáři nakonec objevil? Např. herec a zpěvák Sagvan Tofi, bavič Miloš Knor, hokejový brankář Dominik Hašek, herec Jiří Mádl či model a soutěžící reality show big brother Karel Frýd, který dokonce odhodil i svršky. V sestavě nechyběl ani sám autor kalendáře Martin Dejdar.

Slavnostní křest v restaurant – café Svatého Václava moderovala krásná Eva Aichmajerová. „Eva se stala krásnou částí našeho ryze mužského hokejového týmu. Moderuje nám akce a třeba se i objeví v našem dalším kalendáři,“ směje se Dejdar, který však myslí i na dobrou věc a křest propojil i s charitou. „Dnes se tu nejen křtil náš kalendář, ale předávala se zde i částka 30.000 Kč. Jde o charitativní dar, který tým HC Olymp věnuje v rámci akce Dobrý skutek – Pošli to dál s Rádiem Impuls. Tentokrát jsme společně vybrali příběh paní Marie Sobotkové, jejíž šestiletý syn Honzík má od jednoho roku diagnostikovanou cukrovku a je napojen na inzulinovou pumpu,“ dodal Martin Dejdar, který šek paní Sobotkové a jejímu synovi osobně na akci předal.
 
HC OLYMP vznikl díky televiznímu seriálu Poslední sezona, který se v roce 2006 objevil na televizních obrazovkách. Titulní roli hokejisty Jana Krolla ztvárnil herec Martin Dejdar, kterému lední hokej natolik přirostl k srdci, že se rozhodl nepohřbít tento tým s posledním natáčecím dnem, ale naopak jej přivézt k ještě větší slávě. A tak vznikla myšlenka založit tým HC Olymp Praha, který vyjíždí na česká kluziště k exhibičním zápasům proti týmům měst, obcí a dalších institucí, kde svá utkání nabízí jako humornou a sportovně-společenskou show spojenou s charitou. 
 
zdroj: PR

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024