Na úvodní stránku





KCT Data uzavřela strategické partnerství se společností COPA-DATA v oblasti integrace výrobních a obchodních dat

Redakční poštou

2013-06-14

Zajímavosti

Přečteno: 1847

Komentářů: 0


KCT Data, s.r.o., přední česká společnost poskytující široké portfolio služeb v oblasti podnikových informačních systémů, uzavřela strategické partnerství s rakouskou společností COPA-DATA GmbH v oblasti integrace výrobních a obchodních dat. Jedná se o integraci nového softwaru zenon 7.10 do podnikového informačního systému SAP.


Produktová řada HMI/SCADA systému zenon od společnosti COPA-DATA je celosvětovou špičkou v oboru. Ergonomie zenonu vnáší do pracovního prostředí soulad, práce je tak méně stresující a zároveň přináší lepší výsledky. Zenon pomáhá jak výrobním a provozním ředitelům, manažerům údržby a vedoucím pracovníkům výroby, tak celé firmě ke zvýšení efektivity a tím i úspoře nemalých finančních prostředků. Spojení kvalitního řešení a zkušeného dodavatele tak firmám zajistí vysokou přidanou hodnotu.
 
Ergonomie se zenonem znamená sladění pracovního prostředí, díky kterému budou zaměstnanci pracovat bez stresu a vysoce efektivně. Cílem spolupráce obou společností je vytvořit přímé spojení do SAP pro aktuální a dynamickou produkci provozních dat pro vizualizaci a pružnou reakci na aktuální situaci. To vše například umožní lépe optimalizovat vytížení jednotlivých strojů tak, aby výroba a provoz jako celek pracovaly s co nejmenšími odstávkami a co nejvyšší produktivitou při zachování kvality výrobků. Sloučení zenonu se SAP podporuje produktivitu a kvalitu výrobků.
 
Díky rozhraní SAP zenon mohou firmy rychle, jednoduše a bezpečně propojit svou procesní úroveň přímo do ERP úrovně přes uzavřenou informační smyčku a tím získat úplný a spolehlivý přehled o celém podniku. V praxi to znamená, že informace z výroby mohou být rychle zpracovány a požadavky specifikované v ERP systému implementovány přímo do procesní úrovně.
 
Propojení oběma směry mezi SCADA úrovní a ERP přináší několik výhod. zenon dokáže zpracovat jakýkoli typ informace a pro implementaci v něm se lze obejít i bez znalosti SAP know-how. Výrobní data a události jsou navíc dostupné v reálném čase, což umožňuje optimální využití personálu a materiálu.
 
Ve více než 50 zemích světa využívají software zenon firmy působící v  potravinářství, energetickém, farmaceutickém nebo automobilovém průmyslu.
 
zdroj: PR

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024