Na úvodní stránku





Pozvánka na Víťův prázdninový turnaj

TAMeK

2013-07-15

Pozvánky

Přečteno: 1733

Komentářů: 0


I v třetím prázdninovém týdnu jede pingpong v Centru zábavy Karlín naplno. Na druhou sérii skupinových tréninků od pondělí do pátku, naváže v sobotu další turnaj pro veřejnost.


V sobotu 20. 7. 2013 jste zváni na Víťův prázdninový turnaj. Podrobnosti o tomto turnaji dvouher stolního tenisu pro veřejnost ve dvou výkonnostních kategoriích najdete na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=414.

 

Tento týden je jedním z tří, kdy je herna stolního tenisu otevřena od pondělí do pátku od 17 do 21 hodin. Od 18 do 20 hodin zde probíhá druhá série tréninků stolního tenisu pro veřejnost pod vedením Karla Gaydoše, který je hlavním trenérem těchto tréniků.

 

Pro účastníky celého cyklu tréninků bude pro hráče sleva na startovném na Víťově prázdninmovém turnaji, místo 120,-- Kč budou platit pouze 80,-- Kč. Podmínkou je, že se na turnaj přihlásím nejpozději na posledním tréninku v pátek.

 

V následujícím čtvrtém týdnu prázdnin bude opět středeční turnaj – Červencová Grand Prix Centra zábavy, o níž najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=414.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024