Na úvodní stránku





S telefonem za pokladem

TAMeK

2013-09-04

Zajímavosti

Přečteno: 1806

Komentářů: 0


Pokud patříte k těm, kteří rádi poznávají nová místa a jejich zajímavosti, neměla by vaší pozornosti uniknout hra Veltrusy: Ostrov pokladů, která představuje první geolokační hru v České republice.


Malebnou romantickou krajinu, líný tok řeky Vltavy, divoký lužní les, zdánlivě zapomenutá zákoutí se sochami a pavilony – toto a mnohem více můžete objevit v areálu zámku Veltrusy, jehož park patří k největším zámeckým parkům u nás vůbec.

Pokud navíc patříte k těm, kteří rádi poznávají nová místa a jejich zajímavosti, neměla by vaší pozornosti uniknout hra „Veltrusy: Ostrov pokladů“, která představuje první geolokační hru v České republice.

 

Hra „Veltrusy: Ostrov pokladů“, která využívá chytrých mobilních telefonů s operačním systémem Android, vás ponoří do historického příběhu, během kterého se dozvíte zajímavosti o přírodních a kulturních unikátech ve Veltrusích. Budete mít možnost oživit dávno zapomenuté postavy a poprat se s nejrůznějšími úkoly a herními nástrahami. Pokud se vám povede dobře, objevíte i poklad! Součástí hry je například i vnořená aplikace ptačí pexeso, ve které si můžete ověřit schopnost rozpoznávat místní ptactvo podle zpěvu. Zahrát hru si můžete v jakémkoliv věku, náladě či počasí. S dětmi, kamarády, spolužáky či úplně sami.

 

Aplikace je dostupná ke stažení zdarma. Více informací o hře naleznete na www.m77.cz/mgame


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024