Na úvodní stránku





Pozvánka na dva turnaje do Centra zábavy Karlín

TAMeK

2014-02-17

Pozvánky

Přečteno: 1710

Komentářů: 0


V prvním pražském týdnu jarních prázdnin vás zveme do centra zábavy Karlín na dva turnaje ve stolním tenisu pro veřejnost.


Ve středu 19. 2. 2014 vás zveme na Únorovou Grand Prix Centra zábavy. Podrobnosti o tom,to turnaji dvouher stolního tenisu pro veřejnost najdete na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=449. Doporučume se na tento turnaj obratem hlásit, protože je omezen počet stolů a v případě malého počtu přihlášek budou ještě další stoly uvolněny pro veřejnost. V nynějším stavu 4 stoly na turnaj a 3 stoly pro veřejnost, jsou již stoly pro veřejnost zcela obsazeny. Prto v případě malého počtu přihlášek budou postupně ještě jeden až dva stoly v půrběhu úterý a středy uvplněny pro veřejnost.Včasným přighlášením budete mít nejenom startovné o 20,-- Kč nižší, ale napomůžete tím i lepšímu průběhu turnaje, který se bude hrát na dostatečném počtu stolů.

 

V sobotu 22. 2. 2014 vás zveme na Petrův turnaj. Jde o turnaj dvouher stolního tenisu pro veřejnost ve třech výkonnostních kategoriích, o kterém najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=448.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024