Na úvodní stránku





O víkendu turnaje pro dospělé i žáky

TAMeK

2014-11-10

Pozvánky

Přečteno: 1659

Komentářů: 0


O tomto víkendu vás zveme po dvoutýdenní přestávce na dva turnaje – v sobotu dospělé a v neděli mladší žáky.


V sobotu 15. 11. 2014 vás zveme už na 4. ročník Memoriálu Svatobora Fučka, o němž najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=504. Jde o pátý turnaj série Velké ceny Centra zábavy Karlín v kategorii dospělých. Tento turnaj bude dalším testem, zda má smysl pořádat tur naje pro dospělé, kterých je v Praze velký přebytek. Tato série Velké ceny Centra zábavy Karlín již dokončena bude, ale počet zúčastněnýchg hráčů rozhodne o tom, zda na ni po Novém roce naváže druhá série nebo zda se VC CT Karlín zredukuje hlavně na mládežnické kategorie.

 

Připomeňme si, že 1. ročník Memoriálu Svatobora Fučka se konal 10. 12. 2011, krátce po úmrtí Svatobora Fučka, v účtyhodném věku osmdesáti šesti a půl roku. Vítězem se stal Miroslav Filip, turnaje s ezúčastnilo 12 hráčů pouze v kategorii A. Druhého ročníku se 15. 12. 2012 zúčastnilo celkem 16 hráčů ve třech víkonnostních kategoriích, jejichž vítězi se stali Petr Vraštil (A – 10 hráčů), Jakub Zahradníček (B – 10 hráčů) a Jan Hadrbolec (C – 3 hráči). Loňský 3. ročník se bohužel pro malou účast nekonal, protože byli pouze dva hráči. Kolik hráčů se sejde letos? To rozhodne o budoucnosti turnajů pro dospělé v Centru zábavy.

 

V neděli 16. 11. 2014 jste zváni na Grand Prix TTC Praha v kategorii mladších žáků. Podrobnosti o tomto turnaji najdete na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=505. Jde o druhý turnaj série Velké ceny Centra zábavy Karlín v kategorii mladších žáků.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024