Na úvodní stránku





Animované filmové novinky od Bontonfilmu na BD - Všechny čtyři díly oblíbeného Shreka

TAMeK

2015-05-14

Kultura

Přečteno: 1554

Komentářů: 0


Bontonfilm přináší na BD všechny čtyři díly Shreka.


Shrek

Režie: Vicky Jenson, Andrew Adamson 

Ještě nikdy jste nepotkali takového hrdinu jako je Shrek. Zlobr ve fenomenálním filmu, který probudil jiskřivou fantazii v úžasném pohádkovém příběhu, jaký tu ještě nebyl! Kritikové nazvali Shreka „nejen skvostně animovaným, ale hlavně skvělým filmem po všech stránkách” (USA Today). Prožijte si každý okamžik! Odvážný Shrek pátrá se svým kamarádem, užvaněným Oslíkem, po krásné princezně Fioně. Za její záchranu chce od intrikána lorda Farquaada získat zpět svou milovanou bažinu. Je kouzelně neuctivý a „kolosálně šikovný” (People Magazine). SHREK je dobrodružství zlobří velikosti, které jednou vidět nestačí!

Cena: 399 Kč (cena BD)

Shrek 2

Režie: Conrad Vernon, Andrew Adamson, Kelly Asbury  

Zlobří hrdina se vrací v nejzelenější pohádce všech dob, kterou diváci i filmoví kritici považují za ještě lepší, než byl její Oscarem®* oceněný starší bráška! A byla svatba a Shrek s Fionou žili šťastně až do smrti... Tedy žili by, kdyby nemuseli navštívit rodiče nevěsty – krále a královnu z Království za sedmero horami, kterým se ale ani za mák nelíbí princeznina nová, zelená podoba a už vůbec ne její nový, zelený manžel. Na druhé cestě za zeleným štěstím potkáme užvaněného Oslíka, proslulého zlobrovraha Kocoura v botách, Vílu Kmotřičku, samolibého prince Krasoně a spoustu dalších pohádkových bytostí.

Cena: 399 Kč (cena BD)

 

Shrek Třetí

Režie: Chris Miller, Raman Hui

Přichází Shrek Třetí – nejúžasnější pohádka, která kdy spatřila světlo světa. Ve svém třetím pokračování nabývá vskutku královských rozměrů. Shrekův žabí tchán Harold má totiž na kahánku a zelený zlobr za něj musí najít nástupce. A tak se zase vrhá do víru legračních dobrodružství, na kterých jej i tentokrát doprovázejí Oslík s Kocourem v botách. K nim se přidávají noví hrdinové – samotářský kouzelník Merlin, uťápnutý Artie, komando svůdných princezen a řada dalších, nečekaných postav. Přesvědčte se na vlastní oči o tom, že ve Shrekově příběhu čeká každého štěstí až do smrti!

Cena: 399 Kč (cena BD)

Shrek: Zvonec a konec

Režie: Mike Mitchell

Vše začalo roztomilým zlobrem, který se seznámil s mluvícím oslem a zachránil půvabnou princeznu v nezapomenutelném příběhu, jenž ovlivnil podobu řady dalších animovaných filmů. Nyní přichází SHREK: ZVONEC A KONEC, vtipná a náležitě povedená závěrečná kapitola Oscarem® ověnčené* filmové série. Shrekovi se stýská po časech, kdy býval ještě skutečným „zlobrem“, proto uzavře dohodu s Rampelníkem a znovu začne budit strach. Jenže v tu chvíli se celý jeho svět obrátí vzhůru nohama. Oslík si najednou nedokáže vzpomenout na svého nejlepšího přítele, z Fiony se stane drsná princezna-bojovnice a z Kocoura v botách je pořádný tlusťoch! Společně teď mají jen 24 hodin na to, aby zrušili dohodu a mohli šťastně ODZVONIT konec poslední kapitoly tohoto skvělého rodinného filmu!

Cena: 399 Kč (cena BD)


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024