Na úvodní stránku





Na kávu i s kočárkem - vyhledávaný Dětský svět v OC Forum Ústí nad Labem láká rodiny ze širokého okolí

TAMeK

2016-03-03

Zajímavosti

Přečteno: 1542

Komentářů: 0


Dvě tři hodiny jen pro sebe. Pro maminky i tatínky jedna z největších odměn, ale mnohdy také pracovní nutnost. Přes rok jim v tom pomáhá oáza bezstarostného hraní, zábavy i zvídání pro děti v OC Forum Ústí nad Labem. Služeb Dětského světa využívá stále více rodičů i prarodičů - potvrzuje se tím trend ze západní Evropy, kdy řada rodičů využívá podobných služeb, aby získala cenný prostor pro práci nebo obchodní schůzky. Anebo pro nákupy či zábavu. I díky tomu se do ústeckého obchodního centra Forum sjíždějí zájemci ze širokého okolí.


Herní koutek je koncipován pro děti od 3 let do 10 let věku bez nutnosti doprovodu rodičů. Mladší děti mohou koutek navštívit pouze s rodiči. Vedle velké prolézací sestavy s relaxačními balónky a tobogánem, vláčkodráhy nebo didaktických panelů čeká na malé objevitele domeček s plně vybavenou kuchyňkou, dílna s ponkem a nářadím, klidová zóna, kreativní dílnička nebo herní konzole X Box Kinect 360. V zázemí dětského koutku se nacházejí také přebalovací pult, úschovna a hygienické zařízení.

 

Herní koutek je nejen příjemným zpestřením pro děti, ale také vítaným benefitem pro rodiče i prarodiče. O Vaše ratolesti se postará plně kvalifikovaný personál a vy se zcela bezstarostně můžete věnovat nákupům, jednání či relaxaci. V Dětském světě jsou vaše děti vítány a rozhodně se zde nebudou nudit. Čeká je kreativní prostředí plné her a zábavy. Těší nás, že obliba Dětského světa stále stoupá“, říká Kateřina Kejřová, marketingová manažerka OC Forum Ústí nad Labem.

 

Dětský svět je otevřen denně od 10 do 21 hodin. Cena za první hodinu hlídání činí 50 Kč. Nakoupíte-li o víkendu za více než 100 Kč v jakékoli z obchodních jednotek v OC Forum, získáte hlídání na 90 minut pro Vaše děti zdarma. Koncept herního koutku má na svědomí firma Renata Kulesová – Dětský svět s dlouholetými zkušenostmi v oblasti realizace heren a koutků pro děti.

 

Více informací a program Dětského koutku na www.forumustinadlabem.cz a na facebooku.

 

Nákupy nebo pracovní schůzky za doprovodu dětí nemusí být problém. Od batolat po školáky, každý si v hracím koutku Dětský svět najde to své – například TV koutek, kde jsou promítány pohádky, soustavu prolézaček a skluzavek s kuličkovým bazénkem, odrážedla, skákadla, interaktivní dotykovou obrazovku Touch Toy nebo hrací stoly s LEGO či Duplem. Akce a doprovodný program je veden odborným personálem.

 

Dětem je poskytováno základní hygienické ošetření. Podávání jídla při delším pobytu je konzultováno s rodiči. Aktuální živý program ve formě pohybových, hudebních či výtvarných aktivit, divadelních či loutkových představení je uveden na webu OC Forum Ústí nad Labem.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024