Na úvodní stránku





Pozvánka na Rodinnou Grand Prix

TAMeK

2016-05-27

Pozvánky

Přečteno: 1462

Komentářů: 0


V sobotu 5. 6. 2016 se v Centru Ďáblice konají závody RC modelů aut pro děti i dospělé. Závodit se bude s auty pořadatelů, takže nemusíte mít vlastní auta.


V sobotu 5. 6. 2016 se bude v Centru Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8 konat Rodiná Grand Prix. Jde o závody RC modelů aut na vysílačku v kategoriích:

 

A - rok nar. 2001 a mladší

B - rok nar. 2004 a mladší

C - rok nar. 2007 a mladší

D - rok nar. 2000 a starší (dospělí)

R - dvoučlenná rodinná družstva

 

Startovné: 100,-- Kč/jezdec

 

Startovné se platí pouze do hlavních kategorií A a D. V rámci něj jsou hráči vyfiltrováním dle věku vyhodnoceni v kategoriích B a C. Pořadí v kategorii R vznikne tak, že se hráči přihlásí současně do této kategorie, aniž by platili další startovné a počítá se jejich koeficient součtem v kategoriích A a D.

 

Příklad hodnocení v kategorii R: Mladší jezdec je v kategorii A na 5. místě, starší jezdec je v kategorii D na na 7. místě. Jejich koeficient je 5 + 7 = 12. Rodina s nejmenším koeficientem je vítězem. Při rovnosti rozhoduje absolutně nejlepší umítění. Např. jsou-li jezdci na A tým 2 + 4 = 6 a B tým 3 + 3 = 6, je lepší A tým, protože má 2. místo. Pokud by bylo umístění i takto stejné, např. 2 + 4 a 4 + 2, je lepší ten tým, jemuž se umístil lépe mladší jezdec.

 

Závody se jedou s auty pořadatelů, takže nemusíte mít vlastní auto. Pojedou se tři jízdy, u nichž se bude sčítat umístění a pořadí ovlivní také test z dopravních předpisů pro chodce a cyklisty. Vítězem bude jezdec s nejmenšími součty umístění v třech jízdách a v pořadí v testu z dopravních předpisů.

 

Závody pořádají Ďáblové Praha, z.s. za mediální podpory Magazínu eKamarád, který dodá i některé ceny pro medailisty dětských kategorií.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024