Na úvodní stránku





Projekt Základní kurz pro energetické poradce

Příští kurz se koná v dubnu 2012 a jeho náplní budou opět přednášky z oborů týkajících se energetického poradenství -- úspor energií, energetiky staveb, nízkoenergetických a pasivních domů, vytápění a ohřevu užitkové vody, větrání, obnovitelných zdrojů energie (fotovoltaika, solární termika, energie biomasy, větru a vody, tepelná čerpadla), osvětlení a domácích elektrospotřebičů, legislativy, dotací, ale i komunikace v poradenství, využití dešťové vody, základů feng shui či metody EPC. Přednášet budou kvalifikovaní odborníci, součástí kurzu bude také tématická exkurze do Horního Rakouska.

Zájemci o něj se mohou již dnes hlásit u organizátora ECČB (viz kontakt níže). Kurz je prioritně určen zájemcům o tuto tématiku z řad pracovníků úřadů, firem, studentů, podnikatelů, odborné i široké veřejnosti, kteří chtějí svým klientům poskytnout kvalitnější služby v oblasti týkající se úspor energií, využití obnovitelných zdrojů energie a dotací. Kurz se bude konat v Českých Budějovi! cích. Bližší informace lze nalézt na www.eccb.cz.

Základní vzdělávací kurzy pro energetické poradce se konaly díky finančnímu přispění Evropské unie a ve spolupráci s partnery projektu: O. Ö. Energiesparverband, Energie AG O.Ö. a společnosti E.ON.


Přidání komentáře k článku Projekt Základní kurz pro energetické poradce



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024