Na úvodní stránku





Loterie Fortuna má novou zbraň – SUPERLOTO

Redakční poštou

2012-05-18

Zajímavosti

Přečteno: 1996

Komentářů: 0


Sloupeček jen za 12 korun, 2 tahy v každém slosování, jak si přáli mnozí sázkaři, bank 150 milionů a slosování třikrát týdně. To vše je SUPERLOTO, nová loterie od Fortuny, která startuje ve středu 2. května. Hra, která přímo cílí na stávající sázkaře konkurenční Sportky.


Mechanika SUPERLOTA bude pro ty, kteří dosud sázeli Loto, důvěrně známá. Opět se volí 6 ze 49 čísel a k tomu barva, tentokrát ale jedna ze čtyř. Doplňková hra „+Šťastné číslo“ má také stejný systém jako v případě Lota a novinkou je ještě jedna doplňková hra, „Loto Plus“. Sázkaři tak na jednom tiketu s jedním vsazeným sloupečkem mohou dosáhnout na tři různé výhry.

Loterijní trh se za posledních několik měsíců vyvíjel velmi rychle. Proto jsme se rozhodli na situaci reagovat zásadním způsobem, spuštěním nové hry a nové vlajkové lodi Loterie Fortuna, SUPERLOTA. Zachovali jsme tradiční formát 6 čísel ze 49 a volbu barvy, ale losujeme 3x týdně, v úterý, ve čtvrtek, v neděli, a doplnili jsme druhý tah, po kterém řada sázkařů volala. Ve srovnání s konkurenčními hrami je SUPERLOTO nejlevnější, sloupeček stojí pouhých 12 korun, i tak se v něm hraje o desítky až stovky milionů korun,“ uvedl Jiří Hosnedl, generální ředitel Fortuna Loterie.

Už při vsazení jednoho sloupečku za 12 korun a uhodnutí 6 ze 49 (druhé pořadí) je minimální částka rozdělovaná na výhry 5 milionů korun. A pokud sázkař navíc uhodne i barvu (první pořadí), minimální částka určená k výplatě se posouvá na 10 milionů korun. V SUPERLOTU je ve hře i BONUS, u kterého platí stejná garance, minimálně ve výši 40 milionů. V každé ze dvou doplňkových her, „Loto Plus“ a „+Šťastné číslo“, na sázkaře čekají další výhry, ta nejvyšší je v obou případech 10 milionů korun.

Samostatnou kapitolu tvoří prémie. U Fortuny se bude hrát o první letošní prémii ve výši 100 milionů korun už od 15. května. V BANKU hry SUPERLOTO (první pořadí + BONUS + prémie) tak bude možné vyhrát za vsazených 92 korun až 150 milionů korun.

SUPERLOTO na výhrách vyplatí 55 % z vkladů a bude možné si ho vsadit v kompletní obchodní síti Loterie Fortuna, tzn. ve všech kamenných pobočkách sázkové kanceláře Fortuna, v trafikách supermarketů Kaufland, Tesco, Globus, Spar, v hypermarketech Albert, ve velkých obchodních centrech a v dalších trafikách po celé ČR.

O Fortuně

Fortuna Entertainment Group je vedoucím poskytovatelem kursových sázek ve střední a východní Evropě. Zakládající společnost FORTUNA sázková kancelář, a. s. vznikla v roce 1990 v Praze. O rok později byla na Slovensku založena společnost Terno, a. s. V roce 2005 se vlastníkem obou společností stala investiční skupina Penta, která ještě ve stejném roce převzala polskou sázkovou kancelář Profesjonał a všechny společnosti postupně sjednotila pod jednou značkou. Díky svým dvacetiletým zkušenostem Fortuna na středoevropském trhu vytváří standardy a určuje trendy v oblasti kursových sázek. Skupina neustále investuje do vývoje nových produktů, služeb, rozšiřuje síť poboček i kvalitu distribučních kanálů. V současné době provozuje Fortuna na třech trzích přes 1 400 poboček. Skupina vyvinula online sázkovou a herní platformu FortunaWin, která umožňuje nabízet své produkty na nových trzích. V současnosti poskytuje FortunaWin sázkové a herní produkty zákazníkům v Maďarsku.

V říjnu 2010 společnost úspěšně vstoupila na pražskou a varšavskou burzu, majoritním vlastníkem je nadále československá finanční skupina Penta. Na trh číselných loterií vstoupila Fortuna v květnu 2011, kdy spustila prodej stíracích losů, v červenci pak představila první plnohodnotnou číselnou loterii spuštěnou v České republice po více než 50 letech – Fortuna Loto. V listopadu následovala další, denní hra Zlatých 11.

zdroj: Fortuna

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024