Na úvodní stránku





Lávka River Stage 2012

Redakční poštou

2012-07-24

Pozvánky

Přečteno: 1996

Komentářů: 0


Přesně v polovině prázdnin opět ožije vltavská laguna u Karlova mostu. Už potřetí se kulturní Praha může těšit na festival Lávka River Stage a speciální pódium, na kterém se odehrají rozmanitá vystoupení s podmanivým nasvícením a v současnosti čím dál oblíbenějším video-mappingem! Propojení živých umělců, video-mappingu a interaktivních projekcí uvidíte v Čechách v tomto rozsahu a na venkovní scéně vůbec poprvé!


Už 31.července startuje třetí ročník Lávka River Stage festivalu, který bude probíhat celý srpen každé úterý, čtvrtek a neděli pod záštitou primátora města Prahy - Doc. MUDr. Bohuslava Svobody, CSc. Partnerem projektu se stal Magistrát města Prahy odbor kultury, zahraničních vztahů a cestovního ruchu.

Festival pořádá Klub Lávka ve spolupráci s Cirque Garuda.

LRS, to je nový cirkus, balet, opera, hudební vystoupení, artistická čísla a interaktivní projekce. To vše přímo na Vltavě u Karlova mostu a letos ještě ve větším stylu než v minulých letech. Návštěvníci se mohou těšit na bohatší program, rozmanitější světelnou a projekční show a tudíž větší zážitek! Vždy v neděli – 12., 19. a 26. se představí velký baletní soubor Bohemia Balet.

„Jsme moc rádi, že se třetí ročník festivalu Lávka River Stage podařilo posunout o pořádný kus dál. Propojení všech zmiňovaných prvků je něco úplně nového. Pro domácí i zahraniční publikum to bude jedinečná příležitost vychutnat si nejkrásnější části našeho hlavního města z nové perspektivy“, dodává autor projektu JUDr. Boris Gaydečka.

Poprvé si v České republice můžete vychutnat vizuální show, která propojuje aspekty živého vystoupení, video-mappingu a interaktivních projekcí, nazvanou Příběh o řece.

www.lavkariverstage.cz

zdroj: PR

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024