Na úvodní stránku





Obnoven portál Příměstské tábory

Martin Fencl

2012-07-31

Internet

Přečteno: 2157

Komentářů: 0


Informační centrum oddílů a klubů obnovila svůj portál Příměstské tábory. V tuto chvíli je na něm archiv deseti let příměstských internetových táborů, které ICOK uspořádal v letech 2001 až 2010.


     Informační centrum oddílů a klubů začíná pomalu postupně obnovovat některé své portály, které koncem loňského roku zanikly při stěhování na nový webhosting.

 

      Začátkem července byl obnoven a spuštěn portál Příměstské tábory. Neznamená to ale, že by se ICOK vracel k pořádání příměstských táborů, ale umístil sem archiv svých deseti ročníků příměstských internetových táborů. Tento archiv byl k dispozici do konce loňského roku na stránce Internetstudia pro děti a mládež, která ale v prosinci 2011 zanikla.


 

Příměstské tábory

 

     Z portálu zjistíte, že nechce být pouze archivem, ale chce být živým serverem, který se bude problematice příměstských táborů věnovat. A to i přes to, že ICOK už sám v současné době s pokračováním pořádání příměstských táborů nepořádá.

 

     Několik článků, které vyšly ke dni spuštění, shrnují historii Internetstudia pro děti a mládež včetně toho, co bude v jeho prostorách nyní místo něj. Dále se zde dočtete, jaké webhostingy ICOK v uplynulých letech vystřídal a s kterými byl jak spokojen. Nechybí zde nai aktuální nabídka na spolupráci. ICOK bude potřebovat pro obnovu dalších portálů hlavně grafiky, kteří by vyrobili design. Mimo to nabízí na svém portálu i místo pro reklamu a možnost publikování VIP článků. Tato nabídka se netýká pouze portálu Příměstské tábory, ale celého portfólia ICOK.

 

     Archiv příměstských internetových táborů, které ICOK pořádal v letech 2001 až 2010 zahrnuje všechny ročníky se všemi turnusy a s jejich účastníky a internteovými stránkami, které na nich vytvořily. U každého turnusu najdete i odkazy na reportáže, které vyšly o jednotlivých dnech na Magazínu eKamarád.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024