Na úvodní stránku





Algotech otevírá nejkomplexnější Centrum sdílených služeb v regionu CEE

Redakční poštou

2012-09-25

Zajímavosti

Přečteno: 1918

Komentářů: 0


Dne 20. 9. 2012 se slavnostně otevřely brány Centra sdílených služeb v Libčicích nad Vltavou společnosti Algotech. Z pohledu aplikací jde o nejkomplexnější Centrum sdílených služeb v regionu CEE.


Algocloud provozovaný v Centru sdílených služeb je unikátní a komplexní souhrn technologií a služeb, který umožnuje využívat špičkové ICT nástroje bez velké vstupní investice, který je vhodný pro všechny typy firem, státní správu i jednotlivce a zcela splňuje vysoké nároky na flexibilitu a bezpečnost služeb.
 
Veškeré technologické i IT systémy splňující technologické podmínky TIER III jsou již na svém místě a vše je podrobováno závěrečným zátěžovým a výpadkovým testům, aby Centrum bylo připraveno pro české i zahraniční zákazníky z regionu CEE ihned v den slavnostního otevření.  
 
Nedílnou součástí dokončení výstavby je též úspěšně dokončená kolaudace centra, která potvrzuje, že vše bylo dodrženo a také, že samotná budova splňuje zákonné povinnosti pro provoz.
„Díky vysokému stupni redundance a samostatnosti je Centrum sdílených služeb připraveno na celou řadu nenadálých událostí včetně dlouhodobého výpadku napájení či výpadku některé replique montre z tras konektivity, která je realizována napříč poskytovateli i technologiemi,“ říká Petr Loužecký, ředitel Centra sdílených služeb, a pokračuje: „Konektivita centra je připravena na případný růst v řádu mnoha 1000 %, stejně jako datový sál, který je možné nadále rozšiřovat dle potřeb našich zákazníků. Díky široké modularitě všech systémů je možné vyhovět i hodně individuálním požadavkům klientů.“
 
„Společnost Algotech je dlouhodobým partnerem předních světových výrobců hardware i software,“ říká František Zeman, generální ředitel společnosti Algotech a dodává: „Díku tomu je naše nabídka opravdu komplexní - nosnými pilíři nabídky jsou podnikové systémy ERP, CRM, BI, DMS, nejmodernější technologie pro UC a CC a také široká nabídka IaaS.“   Veškeré informace o Centru sdílených služeb a produktech jsou k dispozici na www.algocloud.cz,  nabídkou Vás provedou maskoti společnosti Algo a Cloudie.
 
zdroj: PR

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024