Na úvodní stránku





Svět jako na dlani a soutěž o zájezdy za 1 milion korun

Redakční poštou

2013-02-12

Zajímavosti

Přečteno: 1866

Komentářů: 0


Veletrh cestovního ruchu HOLIDAY WORLD je nejvýznamnější akcí svého druhu nejen v České republice, ale i v regionu střední Evropy.


Organizátorem je již tradičně Incheba Praha. V roce 2013 se koná 22. ročník, který proběhne ve dnech 7. - 10. února 2013 v areálu holešovického Výstaviště v Praze společně se 7. ročníkem gastronomického veletrhu TOP GASTRO & HOTEL a 18. ročníkem veletrhu GOLF SHOW.
 
Nenechte si ujít veletrh HOLIDAY WORLD 2013, organizátoři ve spolupráci s cestovními kancelářemi totiž přímo pro Vás přichystali unikátní soutěž. Mnozí z Vás tak mohou vyhrát dovolenou snů. Každý den losujeme před zraky návštěvníků slevové kupony v celkové hodnotě 1 milion korun!
 
Na jednom jediném místě můžete procestovat téměř celý svět. Představí se více než 800 vystavovatelů z 50 zemí. Ani letos nebude chybět oblíbený filmový festival WORLDFILM. 1 vstupenka platí na cestovatelský festival plus 3 veletrhy. Současně probíhá totiž i jediný veletrh golfu v ČR a to GOLF SHOW. Na své si přijdou i milovníci dobrého jídla a pití. Nejen pro gurmány organizátoři přichystali veletrh TOP GASTRO & HOTEL. Témata veletrhů, tedy cestování, gastronomie a golfu se velmi dobře doplňují a tak si návštěvníci mohou na jednom místě vychutnat spojení plné dálav, chutí, vůní, sportovního vyžití gentlemanů a všeho, co připomíná atmosféru báječně stráveného volného času.
 
 
zdroj : PR

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
23.04.2024