Na úvodní stránku





Mateřství i těhotenství plné aktivit v Balance Clubu Brumlovka

TAMeK

2013-07-23

Různé

Přečteno: 1790

Komentářů: 0


Co nabízí Balance Clubu Brumlovka maminkám a nastávajícím maminkám?


Čas věnovaný péči o tělo, aktivnímu pohybu či kvalitní relaxaci není nikdy ztracený. Jde o důležitou investici do vlastního zdraví i psychické pohody, kterou by si měly dopřát ženy v každém životním období. Stačí jen najít vhodnou aktivitu, přizpůsobenou aktuálním možnostem a prioritám. Maminkám s dětmi i nastávajícím maminkám vychází vstříc Balance Club Brumlovka, oblíbenépražské fitness a wellness centrum.

Balance Club Brumlovkanabízí unikátní spojení prostorné fitness a cardio zóny s velkým plaveckým bazénem (25 m), třemi sály na skupinové cvičení a relaxačním centrem. Vše pod jednou střechou a navíc s cenově zvýhodněným členstvím v dopoledních hodinách (levnější členství při omezení pobytu v klubu do 16 hod.). V programu je široká nabídka aktivit vhodných po porodu nebo v těhotenství, např. plavání s dětmi (středa 12 až 16:00 hod, neděle 8 až 12:00 hod.), Hatha jóga, Fit Ball, program Aby záda nebolela či Dance Relax. K dispozici je dětský koutek s hlídáním dětí, pro které tady připravují rozmanité spektrum zábavných činností, odpovídajících nejen věku, ale i momentální náladě dětí. Součástí komplexní nabídky jsou nejrůznější preventivní a léčebné masáže, včetně těhotenské.

Velkou výhodou je snadná dostupnost a bezproblémové parkování. Neméně praktická je možnost využít služeb restaurace, prodejny zdravé výživy či kadeřníka sídlících ve stejné budově jako Balance Club Brumlovka. Na dosah je rovněž lékárna, pošta, supermarket... Návštěvu Balance Clubu Brumlovka tak maminkymohou bez problémů skloubit s každodenním chodem rodiny.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024