Na úvodní stránku





Sushi

Redakční poštou

2013-10-23

Zajímavosti

Přečteno: 1881

Komentářů: 0


Andel s Hotel Prague zahájil pravidelné lekce přípravy sushi pro širokou veřejnost pod vedením vyhlášeného Vladimíra Kovařiče, ředitele kuchyně Diplomat Hotelu Prague.


Lekce hotel zahájila 26.9.2013
 
Sushi je jedno z nejznámějších tradičních japonských jídel a v posledních letech se stalo často vyhledávaným zpestřením mimo jiné i českých jídelníčků. Ačkoliv různé sushi bary a japonské restaurace dnes již najdeme v každém větším městě, mnoho lidí si pod pojmem sushi stále představuje pouze mořské řasy a syrové maso. Andel´s Hotel Prague by rád lekcemi přípravy sushi ukázala široké veřejnosti, že sushi je především vynikajícím specialitou, která je úžasným spojením vařené rýže, zeleniny či mořských ryb a dalších japonských pochutin. 
 
Vladimír Kovařič představí historii, původ a dlouholetou tradici sushi a také prozradí typy kde si můžeme zakoupit suroviny nejvyšší kvality sami a okouzlit tak své přátel na domácí půdě. V průběhu lekce také Kovařič prozradí jak připravit perfektní sushi rýži, ale především účastníky kurzu naučí, jak si sami doma mohou připravit různé druhy kvalitního a hlavně chutného.
 
Lekce přípravy sushi v andel´s Hotel Prague se budou konat každý poslední čtvrtek v měsíci a může se jich zúčastnit každý, kdo má zájem získat nové poznatky, znalosti a zkušenosti o přípravě, výrobě, chuti a vůni této japonské speciality.
 
V případě zájmu je nutné se nejpozději týden před lekcí rezervovat na banquet.mgr@andelshotel.com
 
Sushi lekce
Termín konání: každý čtvrtek v měsíci, 18.30 – 21.30
Místo: andel s Hotel Prague, Stroupežnického 21, Praha 5
Vstupné: 899 Kč/ osoba – v ceně vstupného jsou veškeré suroviny na přípravu sushi, samotné sushi včetně jeho odnosu domů a občerstvení po celou dobu lekce.
 
zdroj PR
upravil:  Josef Bradna

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024