Na úvodní stránku





Kampaň Česko – země příběhů podporuje domácí cestovní ruch

Redakční poštou

2013-11-29

Zajímavosti

Přečteno: 1931

Komentářů: 0


Agentura CzechTourism rozvíjí kampaň Česko – země příběhů. Její název poukazuje na pozoruhodné osudy a zajímavé detaily bezpočtu míst, která máme na dosah ruky. Kampaní chce CzechTourism zvýšit zájem Čechů o objevování atraktivních destinací a trávení dovolené v Česku.


Komplexní marketingová a komunikační kampaň Česko – země příběhů byla spuštěna již v září a realizuje ji vítěz tendru agentura Ogilvy&Mather. Po inzerci v tisku, rozhlasu a na internetu se nyní přidávají i propagační akce. „Česko je bohaté na kulturu a historii. Přesto ve větší míře stoupá podíl zahraničních dovolených. Tento trend bychom rádi změnili představením českých destinací z jiné, neotřelé perspektivy. V kampani jsme se zaměřili na zajímavé detaily a mikropříběhy. Věříme, že podpoříme chuť českých turistů trávit volný čas tady u nás,“ komentuje probíhající kampaň generální ředitel CzechTourism Ing. Rostislav Vondruška.
 
Podpořit domácí cestovní ruch chce CzechTourism pomocí inzerce v tisku, rozhlasových a televizních spotů, online aktivit, věrnostních programů a propagačních akcí v regionech. V letošním roce se CzechTourism ukáže na „žehnání svatomartinských vín“ v Uherském Hradišti nebo na „zahájení zimní lyžařské sezony“ ve Špindlerově mlýně. V příštím roce se přidají minipořady a také televizní spoty.
 
Na webových stránkách kampaně – www.ceskozemepribehu.cz – se veřejnost může seznámit s mnoha inspirativními příběhy z různých koutů Česka. Mohou k nim přidat i vlastní a sdílet je s přáteli na Facebooku. Zajímavé lokality lze na stránkách vyhledat jak podle mapy, tak podle typu aktivit. Příběhy ZDRAVÍ představují lokality, pro které jsou typické především kvalitní odpočinkové služby, jako jsou lázně nebo wellness. Příběhy MĚST představují zvláštní městské dominanty a jejich tajemství, příběhy KRAJINY vypráví o dechberoucích krásách naší rozmanité přírody a mezi příběhy s ATMOSFÉROU jsou místa opředená magií a mystikou.
 
Součástí kampaně Česko – země příběhů je také soutěž o „nej“ česká místa s názvem DestinaCZe 2013. Na  www.destinacze2013.cz veřejnost zvolí nejlepší a nejzajímavější místa Česka, odměnou je šance vyhrát pobyt v hodnotě 10 000 korun a další zajímavé ceny.

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024