Na úvodní stránku





Kam s dětmi o prázdninách?

TAMeK

2015-06-26

Děti - škola

Přečteno: 1613

Komentářů: 0


BabyBubec v Praze-Řeporyjích pořádá příměstské tábory a dopolední výtvarné hrátky pro děti


Studio Bubec během celého roku organizuje odpolední výtvarné kurzy pro děti, mládež i dospělé a dopolední BabyBubec pro děti od 2,5 do 6 let.  V sídle studia Bubec v nově zrekonstruovaných místnostech na Řeporyjském náměstí 1 (městská část Praha-Řeporyje) bude rušno i o prázdninách. V červenci se BabyBubec otevře každé pondělí, úterý a středu od 9 do 13 hodin. Děti si vyzkoušejí známé i netradiční výtvarné techniky, společně se vydají na výlety do blízkého Prokopského údolí, užijí si život v přírodě, zahrají divadlo a mnoho dalšího. Cena: 280 Kč / 4 h.

Pro děti každého věku BabyBubec připravil prázdninové příměstské tábory na nejrůznější zajímavá témata: 27. – 31. července VESMÍR – poznávání vesmíru, výlet do planetária a na petřínskou hvězdárnu, výtvarné ztvárnění různými technikami (malba, modelování). 3. – 7. srpna SÍTOTISKOVÁ DÍLNA – sítotisk v praxi, šablony, textogramy, výroba vlastní tašky. Příměstské tábory se konají vždy od 10 do 17 h, cena: 2 100 Kč / týden (možnost přiobjednání oběda a odpolední svačinky za 80 Kč /den).


Provoz BabyBubcenovém školním roce 2015/16 začne opět v září – přihlásit se však můžete už teď! Přijímací zkoušky do výtvarných kurzů se konají 15. června v 16 h.

Více informací a přihlášky na www.bubec.cz


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024