Na úvodní stránku





Animované filmové novinky od Bontonfilmu

TAMeK

2015-10-27

Kultura

Přečteno: 1477

Komentářů: 0


Tip na dárky pro děti.


Monster High: Boo York, Boo York

Režie: William Lau

Cena DVD 299 Kč orologi replica italia

Vzhůru do víru velkoměsta! Příšerky z Monster High™ mají namířeno do zářivého Boo Yorku! Cleo de Nile™
dostala pozvánku na slavnostní galavečer při příležitosti návratu magické komety a samozřejmě nejede sama, ale v doprovodu svých monstrózních kamarádek. Na výletě by je čekala jenom zábava, kdyby Cleo neměla sestru. Nefera se totiž chystá sílu komety využít ve svých děsuplných plánech. Dokáží příšerky odhalit tajemství komety dřív, než Nefera udeří?
Vše se dozvíte v muzikálu Monster High™: Boo York s osmi původními písněmi.

 

Konečně doma

Režie: Tim Johnson

Cena: DVD 299 Kč, BD 599 Kč

Sraz světů se blíží. Na naši krásnou modrou planetu dorazili Buvové, což jsou mimozemští vetřelci s mnoha chapadýlky místo nožiček, kteří dosud putovali mezigalaktickým prostorem a hledali pro sebe novou planetu, na které by mohli v klidu a snad i míru žít. Tu jejich původní zničili nepřátelští Gorgové, kteří se na ně z nějakého důvodu naštvali a pronásledují je napříč celým vesmírem. Takto ale nezačíná film o válce světů, ale kouzelná a vtipná animovaná komedie Konečně doma.

 

Sněhová královna

Režie: Vlad Barbe, Maxim Svešnikov, Alexej
Cicilin

Cena: DVD 249 Kč

V začarované zemi, kterou ovládla mocná Sněhová královna, polární vítr zmrazil lidská srdce a vše pokryl
nehostinný sníh a led. Na základě proroctví kouzelného zrcadla, pochází poslední hrozba Sněhové královny z domu mistra sklenáře, jménem Vengard, jehož zrcadla odrážejí nejen vzhled člověka, ale i jeho duši. Jednoho dne polární vítr odnese, neznámo kam, Vegarda i jeho ženu Unu. Podaří se jim však v poslední chvíli ukrýt jejich synka Kaya a dcerku Gerdu. Uplyne hodně času a skřítek Orm, služebník Sněhové královny, Kaya najde a přivede ho do ledového paláce. Odvážná Gerda se bez váhání vydá na dlouhou a strastiplnou cestu, plnou nebezpečných překážek a nástrah, aby bratříčka zachránila. Po cestě potká nové přátele, kteří pomohou vysvobodit Kaya, porazit zlou královnu a opět vnést teplo do lidských srdcí.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024