Na úvodní stránku





United Energy Trading mění jméno na EP ENERGY TRADING

Změna jména souvisí zejména s novými obchodními cíli – EP ENERGY TRADING, která patří mezi přední dodavatele elektřiny a zemního plynu firemním zákazníkům, se totiž intenzivně zaměří na segment domácností. Konkurovat při tom chce největším hráčům na trhu.

„Výhodou EP Energy Trading je přístup k vlastním zdrojům. Skupina EP Energy je druhým největším výrobcem elektřiny v Česku, přičemž koncovým zákazníkům v současnosti dodáme zhruba třetinu z celkové produkce. To je potenciál, který nás výrazně odlišuje od tzv. alternativních i některých tradičních dodavatelů a umožní nám o zákazníky bojovat s předními hráči na trhu,“ říká František Čupr, generální ředitel EP ENERGY TRADING a člen vedení skupiny EP ENERGY.   
Podle průzkumu, který si firma nechala zpracovat společností Focus, lze úspěšně cílit až na polovinu současných odběratelů.
 
21 procent zákazníků je na změnu dodavatele připraveno a uvažuje o ní, 29 procent zákazníků pak vykazuje u svých stávajících dodavatelů pouze limitovanou věrnost.
Zákazníky bude EP ENERGY TRADING přesvědčovat hlavně výhodnějšími podmínkami – v segmentu nízkého napětí patří firma mezi cenově nejvýhodnější dodavatele na českém trhu.
 
zdroj: PR


Přidání komentáře k článku United Energy Trading mění jméno na EP ENERGY TRADING



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
27.07.2024