Na úvodní stránku





Umisťovací výstava koček bez domova v Toulcově Dvoře

TAMeK

2016-12-29

Pozvánky

Přečteno: 1371

Komentářů: 0


8.1. 2017 v 11 hodin se otevřou brány pražského Toulcova Dvora ve jménu koček, aneb v lednu plný pytel koček míti, po celý rok spokojený býti! Touto novou lidovou pranostikou Vás srdečně zve na svou IV. Umisťovací výstavu Kočičí domov Sluníčko. O nový domov zde budou mňoukat desítky kočičích nezbedů z celé republiky.


Bonusem pro všechny návštěvníky bude možnost nákupu nezbytně nutných věciček v charitativních krámcích. O zábavu se postará opět Pestrá společnost s ukázkami výcviku asistenčních pejsků, Český klub chovatelů prasátek chovaných v domácnostech nám představí i štětinatou praso-slečinku a poradí případným zájemcům, upozorní na pozitiva i úskalí chovu těchto zvířat. Co riskujete nákupem zvířete z množírny a co to vlastně množírna je, vám mohou přímo na výstavě říci zástupci organizace Nekupuj -- Adoptuj. O zábavu dětských milovníků zvířat se postarají naši dobrovolníci na stanovištích se soutěžemi o hodnotné ceny. A samozřejmě nebude chybět i veterinární poradna ordinace Kheiron zdarma, kde budete mít možnost nechat si očipovat své zvíře za zvýhodněnou cenu.

Pojďme se tedy společně sejít v Toulcáku 8.1. 2017 od 11 hodin a podpořme naše kočičí bezdomovce. Co vy víte? Třeba Vás zrovna tam čeká ta pravá láska, která udělá Váš život veselejší. Během uplynulých 3 let se nám p! odařilo na výstavách učinit šťastných přesně 142 domácností. Překročíme tentokrát magickou dvoustovku? Uvidíme. Každá spojená packa s lidskou dlaní se počítá. A my se zase moc těšíme!


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024