Na úvodní stránku





Pozvánka na Jarní turnaj mládeže

TAMeK

2017-02-13

Pozvánky

Přečteno: 1460

Komentářů: 0


Zveme vás na v pořadí už pátý turnaj ze série turnajů mládeže Velké ceny Centra stolního tenisu Ďáblice.


Jarní turnaj mládeže se koná v sobotu 4. 3. 2017. Kategorie nejmladšího a staršího žactva a dorostu startují od 9.00 hodin (prezence do 8.45 hodin, hala bude otevřena na rozehru v 8.15 hodin). Mladší žactvo předpokládáme zahájit v 14.00 hodin (prezence do 13.45 hodin).

 

Startovné je 100,-- Kč. Pro hráče, kteří půjdou do dopolední i odpolední kategorie, je do odpolední kategorie snížené startovné na 50,-- Kč.

 

Dvouhra se hraje o medaile, věcné ceny a diplomy, čtyřhra o diplomy. Jde o turnaj okresní a rekreační úrovně, který je vhodný i pro začínající hráče.

 

Hrát se bude na osmi stolech. Pro hráče bude k dispozici občerstvení, které si mohou zakoupit v baru, např. tousty, oplatky, k pití minerálky, kofolu, Cocacolu či Sprite. Z teplých nápojů bude k dispozici káva a čaj. Dále je možno zajíét na teplý oběd do restaurace Na růžku, která je hned vedle.

 

Podrobné propozice turnaje najdete na http://www.pinecvpraze.cz/kalendar.php.

 

Celá série Velké ceny Centra stolního tenisu Ďáblice má v základní části šest turnajů, z nichž se započítává pět nejlepších výsledků. Šestnáct nejlepších hráčů v každé kategorii budou pozváni do finálového turnaje TOP 16. Celá série se hraje ve dvouhrách o poháry, věcné ceny a diplomy, ve čtyřhrách o medaile, věcné ceny a diplomy.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024