Na úvodní stránku





Další srpnová pozvánka do Centra zábavy

TAMeK

2012-08-06

Pozvánky

Přečteno: 1774

Komentářů: 0


V srpnu je turnajů ve stolním tenisu pro veřejnost v Centru zábavy méně. Ale i v tomto týdnu vás na jeden zveme, je netradičně v neděli.


     V neděli 12. 8. 2012 se koná v Centru zábavy Karlín, Sokolovská 96a, Praha 8 (cca 200 m od stanice metra Křižíkova Klářin prázdninový Stiga turnaj, o němž najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=321. Jde o turnaj dvouher stolního tenisu ve třech výkonnostních kategoriích. Bohužel, teď o oprázdninách se slabší kategorie nescházejí, proto doporučujeme přijít na nejsilnější ranní kategorii, kam chodí nyní i slabší hráči a případně zůstat za zvýhodněné startovné i na následující kategorii (při účasti ve dvou kjategoriích, s ev jedné platí plná výše startovného a v každé další následující poloviční startovné).

 

     Současně vás zveme v následujícím týdnu od 13. do 17. 8. 2012 na tréninkový kemp stolního tenisu, kterého se můžete zúčastnit buď celého (10 dvouhodinových tréninků dvoufázově (dopoledne a odpoledne) za 1.600,-- Kč, nebo jenom odpoledních či dopoledních tréninků za 800,-- Kč a nebo jednotlivých tréninků vybraných dle vašich možností po 200,-- Kč za trénink. Tréninky vedou zkušení trenéři Vojtěch Košák a Jan Duspiva, kteří jsou hráči 3. ligy za Lokomotivu Vršovice (Duspiva má i několik startů v extralize). Podrobnosti o kempu najdete na http://www.centrumzabavy.info/cinnost.php?id=12.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024