Na úvodní stránku





Tanečky s Honzou Onderem potěší děti v celé republice

TAMeK

2015-05-25

Kultura

Přečteno: 1561

Komentářů: 0


Užít si zábavný program plný hudby a tance s Janem Onderem je nyní možné nejen prostřednictvím televizní obrazovky, pořadu Taneční hrátky s Honzou Onderem, který už druhým rokem vysílá program ČT Déčko, ale také naživo!


Zkušený tanečník a lektor Jan Onder spolu s partnerkou Lucií Hunčárovou připravil tanečně hravou show Tanečky s Honzou Onderem, se kterou se vydávají do mnoha koutů České republiky. Interaktivní zábavný program pro děti předškolního a školního věku a jejich rodiče představuje nejrůznější taneční styly na známé písničky a melodie. Honza s Luckou svým bezprostředním přístupem a komunikací rázem vtáhnou děti do dění, takže se z diváků stávají účinkujícími, soutěží, tančí, hrají si… zkrátka náramně se baví.

Jan Onder (1985, Loket) se svou životní partnerkou Lucií Hunčárovou patří do elitní skupiny nejlepších tanečních párů u nás, jsou taneční pár nejvyšší mezinárodní třídy M v latinsko-amerických tancích, v roce 2012 se stali mistry ČR v latinsko-amerických tancích družstev. Do obecného povědomí však Honza vstoupil až svou účastí v televizní taneční show StarDance ...když hvězdy tančí, korunovanou dvojnásobným vítězstvím (s Danou Batulkovou a Kateřinou Baďurovou). Jan Onder tanec s úspěchem vyučuje už dvanáct let. Oblíbené kurzy pro mládež a dospělé pořádá pravidelně a intenzivně již od roku 2008 v Ostrově, Sokolově, Mostě, Karlových Varech a také v Praze.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024